German - English - Albania

KETA`S FIGHT GALA | 23. Mai 2015 | Munich | 360Fights.com


MIKE GJETAN KETA vs ALIKLYCH KANBOLATOV

KETA`S FIGHT GALA | 23. Mai 2015 | Munich | 360Fights.com


WBC EURO ASIA CHAMPIONSHIP

Eshte dita ku presim perseri nga kampioni jone Gjetan "Mike" Keta te na nderoj ashtu siç kane bere gjithmone vellezerit Ismail dhe Gjetan Keta per Shqiperine ne rrugen e tyre sportive dhe jashte saj. Duke kujtuar ndeshjen historike "Duel ne themel" ku Gjetani mbrojti titullin duke bere krenar mijra shqiptar ne gjithe Boten dhe ne vendlindjen e tij Bulqize.

Shpresojme qe dhe me 18 korrik te na nderoje kundra Rusit shtatlarte ALIKLYCH KANBOLATOV, i cili mban aktualisht dhe gjerdanin e kampionit te botes ne federata tjera te boksit. !
Duke shpresuar te shkoje çdo gje ashtu siç deklaron vellai i tij Ismail Keta (3 here kampion bote dhe njekohesisht dhe trainer i Gjetanit, "Gjetani dhe goditjet e tij,jane te hekurta dhe qellimi tij per tu ndeshur kete vit ne Amerike,ben Gjetanin te pa lodhur ne stervitje dhe te hekurt ne ring per te mposhtur çdo sfide.

I urojme fitore. Ndeshja zvillohet per titullin EuroAziatik te federates WBC dhe do trasmetohet nga TV Gjerman SAT1 si dhe Digitalb AL.


TARGET
100%
TRAINING
95%
TREND
97%
FITNESS
94%
INTENSITY
97%


© 2015 | 360º Fights & Stream2Go